Ai nevoie de ajutor?

solicita o oferta

Contacteaza-ne la 0724.284.454

Despre noi


Compania C&G FIRESTOP TEHNOLOGY, cu sediul in Bucuresti, a fost infiintata in 2010 cu scopul de a oferi servicii de calitate in domeniul PROTECTIEI PASIVE LA INCENDIU. Ne-am perfectionat in timp, de aceea in  prezent oferim toata gama de servicii pe domeniul protectiei pasive la incendiu.

Serviciile noastre includ:

  • consultanta tehnica;
  • proiectarea si executia sistemelor de etanseitate la foc a diverselor tipuri de instalatii si a rosturilor constructive, rosturilor de dilatare si rosturilor de imbinare;
  • lucrari de constructie a peretilor rezistenti la foc din gips carton, fireboard sau multigips.

Inca de la inceput am investit in echipamente si in pregatirea angajatilor  pentru a obtine servicii de calitate, care sa se desfasoare in deplina siguranta. Echipele noastre sunt formate din profesionisti cu experienta, antrenati sa lucreze in cele mai dificile conditii.

Profesionalismul este confirmat atat de calitatea si diversitatea lucrarilor efectuate, cat si de lista diversa de clienti care au apelat la serviciile noastre(vezi lista clienti). Aria de acoperire este extinsa, firma noastra realizand o gama complexa de servicii in domeniul protectiei pasive la foc in intreaga tara.

Produse folosite

Materialele  si sistemele folosite in lucrarile de etansare la foc detin Agremente Tehnice Europene(ETA), care sunt autorizate si notificate Comisiei Europene si celorlalte state membre de catre Autoritatea competenta in domeniul produselor pentru constructii, dar si Agremente Tehnice(AT), care sunt documente ce stau la baza introducerii pe piata romaneasca a produselor, procedeelor si echipamentelor noi in constructii.

Sistemele folosite sunt proiectate de catre compania noastra in conformitate cu tipurile de treceri . Detaliile de executie sunt realizate dupa identificarea prealabila a trecerilor si sunt optimizate in functie de  toate caracteristicile date de catre Proiectantul General .

Compania noastra ofera cosultanta in alegerea materialelor potrivite in functie de tipurile, numarul si  dimensiunile  instalatiilor  precum si de numarul golurilor tehnologice din peretii Rezistenti la Foc . Detaliile de executie propuse de catre compania noastra respecta intocmai  precizarile tehnice ce provin de la Proiectantul General privind rezistenta la foc a peretilor si planseelor.

au apelat la noi

005 004 003 002 001